POPULARNA NAUKA

pon22012018

Poslednje dodano07:42:37 PM

Back Medicina Psihijatrija i psihologija Greške kojima žene uništavaju savršene veze

Greške kojima žene uništavaju savršene veze

mladi par

Mnoge se veze prekidaju zbog onog što nazivamo 'tanki razlozi'. Problem je u tome što sukob, koji počinje kao mala svađa, prerasta u podivljali tornado koji brzopotezno razdire inače savršene veze.

Postoje pogreške koje žene neprestano ponavljaju, a zbog kojih su kasnije frustrirane, jer shvaćaju da zbog njih ne mogu održavati stabilnu vezu. Ovo su neke od njih:

Bankarenje odnosa na njegovom potencijalu

Početna privlačnost između dvoje ljudi može biti toliko jaka da zasljepljuje obje osobe, koje podsvjesno zanemaruju očite nedostatke na drugoj osobi. Ovo je normalno jer nitko nije savršen. Međutim, žene su već stekle reputaciju zbog neprestanog nastojanja da promijene svoje muškarce. Mnoge će žene nastaviti biti 'zalijepljene' za muškarce i dugo nakon što se on prema njoj u fazi hodanja ponašao kao da je otirač. Pitanje je vremena kad će se takva veza urušiti.

Pretpostavljanje da ga razumijete

Istraživanja neprestano ukazuju na razlike u načinu na koji razmišljaju muškarci i žene. Jedna od najvećih grešaka koje žena može napraviti jest pretpostaviti da bi muškarac trebao razmišljati baš kao ona ili da on u svakom trenutku točno zna o čemu ona razmišlja. 

Kliknite ovde da biste pročitali celu vest na sajtu magazin.net.hrOznači ovu stranicu kao omiljenu i podeli je sa prijateljima.
 
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy

Prirodne nauke

albert-ajnstajn
Albert Einstein

Tehničke nauke

nikola-tesla
Nikola Tesla

Nauka o zemlji

Zemlja iz svemira
Zemlja iz svemira

Biologija

savana
Afrićki slon

Medicina

medikamenti
Medikamenti