POPULARNA NAUKA

pon22012018

Poslednje dodano07:42:37 PM

Back Medicina Vežbanje Radite ovo i stanjite trbuh za par cm u nekoliko tjedana

Radite ovo i stanjite trbuh za par cm u nekoliko tjedana

Hula hop

Nedavna studija pokazala je da bi većina žena na sebi prvo promijenila izgled trbuha. Problem je što pored djece, posla i svih ostalih obaveza, nemaju vremena otići u teretanu ili unajmiti osobnog trenera.

Ali sada, zahvaljujući posljednjem hitu među slavnima, rješenje mogu pronaći u hula-hupu.

'Upravo sada vrtim hula-hup!, 'zatvitala' je nedavno Kelly Osbourne. 'Pet minuta ujutro, pet minuta navečer... za pet dana izgubila sam pet centimetara u struku!'

Nedavno je i Michelle Obama vrtjela hula-hup klečeći, Grace Jones imala ga je na pozornici tijekom nastupa prošle godine, a Beyonce je zasluge za odličnu liniju nakon poroda pripisala upravo hula-hupu.

Kako bi provjerila učinkovitost hula-hupa, u avanturu se upustila novinarka Daily Maila Jenny Wood, koja je prije 18 mjeseci rodila. Iako je izgubila kilograme nakupljene u trudnoći, tzv. majčinskog trbuha nije se mogla riješiti, zbog čega se već pomirila da će se na ljeto morati oprostiti od bikinija.

Pomoć je potražila od 30-godišnje Anne Drury, koja se hula-hupom profesionalno bavi posljednjih pet godina.

Čak i oni koji su beznadno nekoordinirani mogu naučili vrtjeti hula-hup, a tajna je u iskustvu i pravoj opremi – što je veći i teži hula-hup, lakše ga je kontrolirati i brže ćete trbuh dovesti u red.

Kad je odjeća u pitanju, bolje je da bude što uža jer na taj način tkanina neće ometati oblikovanje trbuha.

Anne objašnjava da je 'hula-hupanje' poput vožnje bicikla – trebate pronaći svoj ritam i kad ga pronađete, nikad ga nećete izgubiti. Glazba vam može pomoći da se opustite i olakšati proces. Annin savjet je da ostanete pozitivni, samo se koncentrirajte na to da vam obruč ne padne. Modrice također nisu rijetke dok učite.

Kliknite ovde da biste pročitali celu vest na sajtu net.hrOznači ovu stranicu kao omiljenu i podeli je sa prijateljima.
 
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy

Prirodne nauke

albert-ajnstajn
Albert Einstein

Tehničke nauke

nikola-tesla
Nikola Tesla

Nauka o zemlji

Zemlja iz svemira
Zemlja iz svemira

Biologija

savana
Afrićki slon

Medicina

medikamenti
Medikamenti