POPULARNA NAUKA

sre24012018

Poslednje dodano07:42:37 PM

Back Na rubu nauke Rubna područja nauke Biće brzo – propast Amerike!

Biće brzo – propast Amerike!

milorad krstic

Još u svojim novogodišnjim prognozama nagovestio sam da će se “planeta ljuljati”, odnosno - da će ova godina biti obeležena razornim zemljotresima.

Prve potvrde mojih prognoza, nažalost, već su stigle. Međutim, opasnost je počela, u stvari, još 30. oktobra 2009, kada je Saturn ušao u znak Vage.
A sada nešto preciznije: do kraja godine zemljotresi će, prema mojim proračunima, pogađati 72. stepen zapadne geografske dužine ( a delovaće i do 180. stepena), i “kopati” Zemljinu koru od polutara do 40. stepena severne i 40. stepena južne geografske širine.
Inače, zemljotres na Haitiju (72° 25′ zapadne geografske dužine, 19° 00′ severne geografske širine), desio se kada je, po po horoskopu geografske konfiguracije zemljišta, Saturn bio na vrhu 4. kuće, 12. januara 2010, u 16.39 po lokalnom vremenu (što je bilo tri dana pre pomračenja Meseca), a Mesec je pravio konjunkciju sa konjunkcijom Plutona i Merkura. To znači - došlo je do velikog rušenja (Saturn), žrtava u narodu (Mesec), među siromašnima i sa smrtnim ishodom (Pluton) i intelektualcima (Merkur).

PREDAH JE PRIVREMEN
Međutim, ono što se desilo na Haitiju, tek je uvod u nove katastrofe. Tek od 28. maja počinju još razorniji zemljotresi, a ni neki delovi SAD-a nisu daleko od kritičnih koordinata. Zbog toga apelujem na srpski narod koji živi u Americi da planira povratak, ako želi da preživi nadolazeću kataklizmu.
I sada možemo očekivati manje potrese, koji će se dešavati do 8. aprila, kada će Saturn privremeno izaći iz znaka Vage. Zemlja će se malo primiriti do 22. jula, a od tog datuma možemo na 72-om stepenu ponovo očekivati razorne zemljotrese, sa tendencijom širenja ka 180-om stepenu geografske dužine. Sve u svemu, ovo područje, od 72-og do 180-og stepena zapadne geografske dužine, biće aktivno do 5. oktobra 2012. godine.
Na teritoriji Srednje Amerike možemo očekivati još jedan razoran zemljotres u periodu od 23. do 27. jula, sa početkom oko 5 sati po lokalnom vremenu. Biće ugrožen južni deo SAD, Meksiko...
Inače, u narednim godinama neće doći do smaka sveta, kako je najavilo američko pleme Maja, već samo do smaka - njihovog sveta. Najava Maja poklapa se sa aspektima koji pogađaju našu planetu, a oni su najopasniji od 23. jula do 15. decembra 2010. Svi ti zemljotresi izazvaće velike cunamije, a cunamiji su potencijalno vrlo opasni, jer mogu dovesti do razrušavanja kompletne zapadne obale SAD, i oni će srušiti gradove, a ne zemljotresi. Zemlja će pucati od 70-og stepena, preko Čilea, do Novog Zelanda, biće zahvaćen Pacifički okean i delom Atlantik. I ostatak sveta će to osetiti, jer će doći do sporadičnih zemljotresa i u ostalim delovima sveta.
Inače, Saturn obično pogađa 40. stepen geografske širine, posebno na Severnoj polulopti, pa će zemljotresi pogoditi Tursku, verovatno Grčku, a možda i delove Srbije. Ipak, to neće biti opasni potresi, već samo “odjek” onog velikog zemljotresa. 

Kliknite ovde da biste pročitali celu vest na sajtu treceoko.novosti.rsOznači ovu stranicu kao omiljenu i podeli je sa prijateljima.
 
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy

Prirodne nauke

albert-ajnstajn
Albert Einstein

Tehničke nauke

nikola-tesla
Nikola Tesla

Nauka o zemlji

Zemlja iz svemira
Zemlja iz svemira

Biologija

savana
Afrićki slon

Medicina

medikamenti
Medikamenti