POPULARNA NAUKA

sre24012018

Poslednje dodano07:42:37 PM

Kako čitati misli

telepatija

Što je telepatija? Imamo li telepatske sposobnosti i sposobnost za čitanje tuđih misli? Postoji li telepatsko komuniciranje? Kako čitati nečije misli, je li to moguće kroz govor tijela?

Jeste li ikad pomislili na nekoga i uskoro ga vidjeli ili se čuli s njime? To se više manje svima dogodilo, a kada se to dogodi možemo samo reći da je telepatija. Što je telepatija? Imamo li telepatske sposobnosti i sposobnost za čitanje tuđih misli? Postoji li telepatsko komuniciranje? Kako čitati nečije misli, je li to moguće kroz govor tijela? Na ta i mnoga druga pitanja ne nalazimo nikakav konkretan odgovor.

Naime, riječ telepatija dolazi od grčke riječi tele = udaljenost, daljina; i pathe = osjećaj, te se uvodi pred kraj 19. stoljeća kada se na engleskom sveučilištu Cambridge osniva društvo za psihička istraživanja. Cilj tog društva je proučavanje psihičkih i paranormalnih pojava kako bi se otkrila istina o njima.

Telepatija postoji, iako nije dokazana! Tako tvrde znanstvenici koji su radili na njezinom proučavanju. Postoji veza između dvoje ljudi, prijenos osjećaja i misli na daljinu, ponekad i na velike udaljenosti, međutim, nije dokazano koja je to veza. I tako, shodno tome, telepatija ne postoji kao znanstveno

Ako znamo kako čitati govor tijela, onda nećemo krivo protumačiti signale, ili propustiti tihe poruke da se nekome zaista sviđamo.

Govor tijela kod muškaraca:

Ako čovjek pokazuje zanimanje, on će djelovati da stoji uspravnije, tako što će se isprsiti i uvući trbuh. Možete vidjeti kako popravlja svoje držanje, popravlja kravatu (ako je nosi), te kako se općenito dotjeruje. Siguran znak da ga zanimate je ako zatakne palac za remen. To podsvjesno naglašava njegovo genitalno područje, te dokazuje njegovu muževnost. 

Kliknite ovde da biste pročitali celu vest na sajtu gorila.hrOznači ovu stranicu kao omiljenu i podeli je sa prijateljima.
 
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy

Prirodne nauke

albert-ajnstajn
Albert Einstein

Tehničke nauke

nikola-tesla
Nikola Tesla

Nauka o zemlji

Zemlja iz svemira
Zemlja iz svemira

Biologija

savana
Afrićki slon

Medicina

medikamenti
Medikamenti