POPULARNA NAUKA

sre24012018

Poslednje dodano07:42:37 PM

Back Na rubu nauke Vanzemaljske civilizacije Najveći slučaj zataškavanja još uvijek traje!

Najveći slučaj zataškavanja još uvijek traje!

ufo

Skeptici koji ne vjeruju Vladama i njihovim informacijama o izvanzemaljcima rado će izdvojiti Roswell kao vjerojatno najveći slučaj zataškavanja.  

Za razliku od tajnih protokola za koje niti ne znamo da postoje, problem sa zataškavanjem je što se ulaže organizirani trud kako bi se ljude uvjeravalo da su ludi i da ne bi trebali vjerovati svojim osjetilima.

Iako mnogi smatraju da je najstariji takav slučaj, na čijem se zataškavanju još uvijek aktivno radi, incident koji se odigrao kod Roswella, čini se da postoji još stariji slučaj.

Naime, priče koje su se održale do danas tvrde da je izvanzemaljska letjelica srušena ili je pala 1937. u Njemačkoj. Letjelicu je navodno preuzela njemačka vojska, a Nacisti su za vrijeme trajanja Drugog svjetskog rata cijelo vrijeme radili na pokušaju kopiranja izvanzemaljske tehnologije.

Njihova su istraživanja navodno urodila i verzijom letećeg tanjura koji je koristio primitivni oblik antigravitacijskog pogona, no još uvijek nije poznato kuda su ih sve odvela istraživanja napredne tehnologije.

Kliknite ovde da biste pročitali celu vest na sajtu hot.net.hrOznači ovu stranicu kao omiljenu i podeli je sa prijateljima.
 
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy

Prirodne nauke

albert-ajnstajn
Albert Einstein

Tehničke nauke

nikola-tesla
Nikola Tesla

Nauka o zemlji

Zemlja iz svemira
Zemlja iz svemira

Biologija

savana
Afrićki slon

Medicina

medikamenti
Medikamenti