POPULARNA NAUKA

pon22012018

Poslednje dodano07:42:37 PM

Back Na rubu nauke Zanimljivo Seks pomaže strelcima, a odmaže sprinterima

Seks pomaže strelcima, a odmaže sprinterima

Strelci

Kod strelaca seksualna aktivnost definitivno ima pozitivno delovanje. Smiruje ih i pomaže boljoj koncentraciji, rekao je lekar koji je sproveo istraživanje.

Ako je verovati rezultatima istraživanja sprovedenog u Hamburgu, srpski strelci, koji su do sada osvojili jedine dve medalje za našu zemlju  su tokom Olimpijskih igara u Londonu živeli burno i imali seks najmanje dva dana pred takmičenje. Nemački naučnici naime tvrde da seks najmanje dva dana pre takmičenja pozitivno utiče na koncentraciju strelaca, ali zato ima negativne posledice na boskere, zivače tegova, atletičare, dakle sportiste koji za postizanje rezultata trebaju snagu i eksplozivnost.

Istraživanje  nemačkih naučnika je potvrdilo je da seks pre nastupa pozitivno utiče na nastupe strelaca. Studiju je na 84 takmičara iz različitih sportova sproveo dr. Frenk Zomer (45), profesor na hamburškom univerzitetu i lekar u bolnici koja pripada toj akademskoj ustanovi.  On je poredio seksualno aktivnost takmičara u dva dana pre nadmetanja, sa rezultatima koje su na njima postizali, a kao sportisti kod kojih seks daje najbolje rezultate izdvojili su se strelci.

Kliknite ovde da biste pročitali celu vest na sajtu kurir-info.rsOznači ovu stranicu kao omiljenu i podeli je sa prijateljima.
 
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
manje | veće

busy

Vezane vesti

Prirodne nauke

albert-ajnstajn
Albert Einstein

Tehničke nauke

nikola-tesla
Nikola Tesla

Nauka o zemlji

Zemlja iz svemira
Zemlja iz svemira

Biologija

savana
Afrićki slon

Medicina

medikamenti
Medikamenti